Behang

Kleur je interieur met mooi behang!

Behang is prachtig en geeft elke ruimte sfeer met een mooie print of strakke kleur. Binnen een mum van tijd creëer je een compleet nieuwe look met een mooi behang. Een ruimte behangen kan zoveel warmte en uitstraling meegeven, direct geeft het een huiselijk gevoel. Of het nu gaat om het toilet, de kinderkamer of zolder. Een print of aparte kleur doet zoveel meer.

Speciaal behang

Behang kan in effen kleuren, met een mooie print erop of met een speciaal patroon. Ook zie en voel je steeds meer prachtige 3D structuren. Laat je verrassen met luxe behang wat eruitziet én voelt als bijvoorbeeld een vacht of als veren. Of wat zelfs gemaakt is van echte parelmoerschelpen!

Vliesbehang

Wil je extra bescherming van je muur en een strakke wand creëren? Hiervoor is vliesbehang de ideale oplossing. Kies voor een glad vliesbehang of kies voor vliesbehang met een structuur. Dit sterke, beschermende behang is ook perfect om te schilderen in iedere gewenste kleur.

Fotobehang

We hebben een ruime keuze aan mooie afbeeldingen die op behang afgedrukt kunnen worden. Jouw eigen afbeelding kan natuurlijk ook. De afbeelding van jouw keuze wordt vervolgens op maat van jouw wand gemaakt en op het behang afgedrukt. Een wand met jouw persoonlijke afbeelding, voor een echt uniek resultaat! 

…kunnen wij ook voor u aanbrengen voor een strak resultaat.

In onze showroom presenteren we een uitgebreide collectie behang met een grote variatie aan patronen en kleuren. Wij adviseren graag over soorten, kleuren en combinaties. Ieder type behang kunnen wij ook aanbrengen voor een strak resultaat. Denk hierbij aan behang met een patroon, glasvliesbehang en fotobehang.