Diensten

Complete interieurinrichting

Een verbouwing of nieuwbouw op de planning? De stylisten van Studio Sosef staan klaar om samen het complete interieur plaatje voor jouw woning of bedrijf te realiseren. Bij Studio Sosef hebben we alles in eigen huis, van behang tot schilderwerk, van vloeren tot raambekleding en meubels en accessoires. De stylistes gaan graag om de tafel zitten om jouw ideeën in kaart te brengen en te helpen bij het realiseren van het perfecte plaatje. 

Dare
to be
different

Interieur advies

Dare to be different. Misschien wel het belangrijkste bij het inrichten van een nieuw huis, je wilt je thuis voelen. Stijl en smaak is iets persoonlijks. Wellicht weet je precies wat je zoekt, wellicht wil je graag advies over kleur of materiaal. In beide gevallen ben je van harte welkom in onze showroom, waar we een uitgebreide collectie aan behang, verf, raambekleding, vloeren, meubels en accessoires hebben.

Ontwerp

Benieuwd hoe de gekozen materialen bij elkaar komen in jouw ruimte? Onze stylisten kunnen een volledig 3D ontwerp maken. Nadat we met elkaar de wensen hebben besproken, gaan zij aan de slag om een moodboard en 3D ontwerp te maken, met materialen, licht- en het kleurenplan. Zo krijg je een compleet beeld bij het plan en het advies. 

Uitvoering

Zijn alle wensen duidelijk op papier gezet? Dan kunnen wij volledig ondersteunen bij het realiseren van de inrichting van jouw huis of pand. Studio Sosef heeft een vast team van eigen schilders, behangers en stoffeerders. Ook de meubels en accessoires worden netjes op hun plek gezet. Zo weet je precies dat het totaalplaatje klopt. Wel zo gemakkelijk, alles onder één dak!